ת.ד 1051 אור יהודה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/10/2010 | 13:13 | מאת: רחלי

אני הובחנתי אצל אורטופד מתמחה לרגליים ונאמר לי שיש לי גמישות יתר.טופלתי בכדורי הרגעה לכאבים "אתופן" ופיזיוטרפיה עשיתי צילום. וגם אם אר אי.וגם סיטי. לשלול כל דבר הכאבים הולכים וחוזרים ברמה שאני לא יכולה להרים א הרגל בהליכה וגוררת אותה(שמאל) לא רצוף יש ימים שפחות כואב ויש ימים שאני לא יכולה נפשית להתמודד יש לי מאמן אישי שאנחנו עובדים על הירך כדי לחזק אותה ואז יהיה לירך מספיק שריר חזק לתפוס את הברך מה אני אמורה לעשות כי כלום לא עוזר לי ואיזה רופא מתמחה אני אמרה לחפש

שלום רחלי, אני ממליץ לנסות כירופרקט יתכן ואת סובלת מבעיות בעמוד שדרה. במידה ולא עזר נסי חוות דעת שניה מרופא מומחה או אפשר לחפש מטפל מומחה לברכיים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית