זריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

29/10/2010 | 17:21 | מאת: מיכל

שלום לכולם, אני סובלת מבעיה בברך ימין, כאבים וחוסר חכולת לכופף אותה לאחר המון פיזיותרפיה וטיפולים אחרים קיבלתי בהמלצת האורטופד זריקת קורטיזון , כעבור חודש החלה תופעה של קילוף בכף הרגל ועור יבש, דבר שלא סבלתי ממנו אף פעם , כף רגל שמאל נקייה לגמרי. האם התופעה של הקילוף קשורה לעובדה שקיבלתי זריקת קורטיזון עקב הבעיה בברך ימין ? יש קשר ? זה מפריע לי מאוד. איך כדאי לטפל בכף הרגל? תודה רבה.

שלום מיכל. אין לדעת הם יש קשר בין הזריקה והקילוף בכף רגל ורגל יבשה. ממליץ לפנות לרופא המטפל. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית