פענוח תוצאת אולטרא-סאונד

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/11/2018 | 21:04 | מאת: אריק

אני בן 57, מדריך טיולים, הולך הרבה. לפני כשנה וחצי החילותי לסבול מכאב בכף הרגל. לאחר סדרת בדיקות נעשה לי אולטרא-סאונד של כף הרגל וקיבלתי התוצאות הרשומות מטה: האם תוכלו להסביר לי מה זה אומר? " הודגמו רקמות רכות סביב עצמות מטטרזליות I-III, ; בין עצמות מטטרזליות I-II הודגם נגע תת-הדי בקוטר שלך 5 מ"מ, בעל גבולות לובולריים. לסיכום: ממצא פוקאלי בין עצמות מטטרזליות I-II , להמשך בירור"

היי פורום זה לא עוסק בפיענוח אנא פנה לפורום המתאים

06/06/2019 | 00:35 | מאת: אריק

תודה רבה מאוד על התשובה המהירה והמפורטת מאוד!!!

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית