איך להפחית עומס מהברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/10/2010 | 10:25 | מאת: יותם

אני אצן בן 22. אני מתאמן באופן קבוע בריצות ובאופניים ומשתדל להתאמן בין 5-6 אימונים בשבוע - כמובן שאני מקפיד על חימום נכון ומנוחה בין אימונים. לרוב לאחר הריצות אני מרגיש תחושת אי נעימות בברכיים שאני מניח נובעת מעודף אימונים. שאלתי היא האם ניתן (לא ע"י הורדת עצימות נפח האימונים) להקל על הכאב בברך? אם באמצעות תזונה או נעליים מומלצות. תודה רבה מראש

שלום יותם. לאחר בדיקה ניתן להמליץ על אופן הטיפולץ לעיתים הבעייה בברכיים נוצרת כתוצאה מאי איזון במפרקים ובעמוד השדרה הגורמים ללחץ על הברכיים. באמצעות טיפול יציבות וטיפול באיזון המפרקים ניתן לטפל ביעילות בכאבי ברכיים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית