כאבי ברכיים כתוצאה מנעליים צבאיות שממשיכים עד היום

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

27/10/2010 | 19:29 | מאת: שלומי

שלום, בזמן הצבא נעלתי נעליים צבאיות שנשחקו עם הזמן בצידן החיצוני, מה שהוביל למצב שהלחץ היה על החלק שנמצא כלפי חוץ בכף הרגל וכך היציבה שלי למעשה אינה נכונה. הדבר הביא לכאבי ברכיים שמלווים אותי כל הזמן כבר כמעט 3 שנים (השתחררתי לפני שנה) ואיני מסוגל לעמוד במשך זמן ממושך איך אני יכול לגרום לכך שאני אעמוד על כל כף הרגל בצורה טובה ולא רק על החלק החיצוני ולמעשה איך אהפוך את היציבה שלי לנכונה כמו בעבר? תודה

רצוי לפנות לכירופרקט שיטפל בשינויים ואיזון השלד. לאחר בדיקה ייתכן שמדרסים יעזרו. בברכה אל

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית