כאבים אחרי האוזן קשורים לחניכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/08/2018 | 16:19 | מאת: מעאלי

יש לי בעייה בחנכיים כל הזמן אני מרגיש ה בכאבים אחרי האוזניים לקחתי קאטפלאם ואיפופין גם קסיפו כל זה לא עזר הכאב נעלם לתקופה מסוימת אחר כך חוזר

שלום כאבים אחרי האוזן יכולים לנבוע משינויים בעמוד השדרה ומלסת לא מאוזנת במרפאתנו אנחנו מתמחים בטיפול באמצעות כירופרקטיקה עדינה וטיפול במכשור יחודי בברכה אלי נחום-כירופרקט

שלום, לעיתים כאבים מאחורי האוזניים נגרמים מתוזזה של חוליות הצוואר או ממפרק לסת שלא מאוזן, ע"י טיפול בכירופרקטיקה עדינה ניתן לפתור את הבעיה www.crt.co.il

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית