קרע בלברום- ניתוח או לא ?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/10/2010 | 20:02 | מאת: ADI

שלום, השבוע קיבלתי פענוח בדיקת MRI ARTRO מפרק ירך ימין. תוצאות הבדיקה הן: 1. קרע בלברום הקדמי כתוצאה מFAI קל מסוג CAM. 2. תגובת מאמץ פאראספיזיאלית קלה מימין. אני מבין שאני חוזר לאורתופד שהפנה אותי להמשך טיפול אך בכל זאת הייתי מעוניין לקבל הסבר למה עליי להתכונן-(ניתוח או לא?) תודה.

שלום אדי, לפי דעתי אין צורך לעבור ניתוח במצבך. אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית