כאים בברך צד שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/10/2010 | 17:47 | מאת: שרה בוחבוט

שלום רב, שמי שרה ואניבת 60 אני במשך תקופה ארוכה סובלת מכאבים בברך צד שמאל. לאחר יעוץ עם אורטופד הוחלט להתחיל במתן 3 זריקות לברך (פעם בשבוע). השאלה : מה והיה לאחר ה- 3 זריקות זה לא עוזר והברך ממשיכה לכאוב ולהיות נפוכה ? אודה לך על תשובה מהירה

שלום שרה, קשה מאד לדעת מה יקרה לאחר הזריקות ישנם מטופלים המגיבים בחיוב לטיפול וישנם אחרים שלא חשים הטבה. במידה וימשיך לכאוב לאחר הטיפול ממליץ לפנות לטיפולים אלטרנטיבי. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית