קרע של acl

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/10/2010 | 15:34 | מאת: מור

לפני כחצי שנה סובבתי את הברך והתברר בארטוסקופיה שעברתי כי קרעתי את הרצועה הצולבת.....בסיכום אשפוז רשום partiel tear של acl עד 90 אחוז medio antarior band רציתי לדעת האם הקרע הוא בכל הרצועה או רק בבאנד אחד כמו שרשום? איך זה משפיע האם כדאי לי לעשות שחזור<

שלום מור, קשה לענות לשאלתך ללא בדיקה מקיפה. ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית