דלקת כרונית בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/10/2010 | 16:42 | מאת: wizeguy

מתקרב לגיל 40. יש לי דלקות באופן קבוע בשתי הברכיים כתוצאה משחיקת סחוסים, עקב פעילות ספורטיבית. לוקח ART 50 כבר 7 חודשים, יש הקלה, אבל עדיין הדלקת מתחדשת כך שאין יום בלי שריפה.ובעצם המצב כרוני. לוקח מגהגלופלקס. מטופל בפיזיוטרפיה. מעוניין לדעת : כיצד ניתן לטפל בבעיה אחת ולתמיד? האם יש טיפול בחו"ל שיכול לעזור? איזה עוד טיפולים יש מעבר למה שהוזכר לעיל?

שלום, ללא עיון בחומר הרפואי ובדיקה פיזית מאד קשה לאבחן את הבעייה לעומקה, ממליץ לפנות למטפל מוסמך המתמחה בבעיות ברכיים ושלד, בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית