מה עם המתחרים שלכם bionicare ?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/09/2010 | 23:29 | מאת: דליק

יש לי הרגשה שהטיפול שלהם לבירכיים(לשחיקת סחוס) יותר טוב משלכם. לא ראיתי באתר שלכם ,למעט מכתב הצלחה אחד ללא טלפון,הוכחות שהטיפול יעיל מאוד לשחיקת סחוס בבירכיים כתוצאה מ OA אם בבדיקת רנטגן המרווח בין העצמות לא גדל(עדות משמעותית מאוד לגדילת סחוס) האם מקבלים כסף בחזרה?

שלום דליק שיטת CRT מבוססת על טיפול באמצעות מכשור ובשילוב עם טיפול מנואלי בהתאם לבעייה של המטופל. במידה ואתה מתאים לטיפול רוב הסיכויים שתרגיש בהטבה. בברכה צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית