כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/09/2010 | 21:11 | מאת: ליאל

שלום שמי ליאל ואני מדריכת כושר קרבי בצבא לאחרונה התחלתי את השירות הסדיר. במהלך הקורס אירעה לי פציעה בשיעור קרב מגע בה נפצעתי בכתף וחוששני שגם בברך שמאל. עבר חודש מאז הפציעה ולפני כשבועיים חזרתי להתאמן משמע ריצה ואימוני כוח מדי פעם כאב לי ברך שמאל אך התעלמתי מן הכאב לאחרונה כואב לי מאוד בזמן פעילות גופנית וגם לאחריה לפעמים אף כשאני יושבת ולא מפעילה את הגוף הכאב הוא באזור התחתון של הברך מתחת לפיקה כמובן שהחלטתי להפסיק בריצות אך מכון שאני לוקחת כדורי אתופן לפציעה בכתף ולדלקת שין ספלינט בשוקות אני משערת שהכדור משפיע גם על הברך במידה וזו דלקת הכאב בא והולך וזה משפיע לפעמים על ההליכה מה מומלץ לעשות ולא לעשות עד שאקבל מענה רפואי (כי בצבא זה לוקח שבועות וחודשים) מה הן האפשרויות לפציעה באזור זה?

שלום ליאל, אני הייתי ממליץ לפנות למטפל שמומחה בטיפול ברכיים ושלד. חג שמח בריאות אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית