ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/09/2010 | 22:10 | מאת: תמיר

שלום רב, לפני שבועיים לערך כל פעם שאני מכופף את הברך יש לי קנק, וקפיצה של יכול להיות רצועה או משהו שמראה בליטה קטנה,משהו שלא קורה לי בברך שמאל. תודה

שלום תמיר, לעיתים בגלל שינויים שונים שקורים בגוף מצב השרירים והגידים משתנה וגורם לאי איזון במפרקים כתוצאה מכך יכול להגרם קנקים בברך, מומלץ לפנות למומחה בטיפול ובאיזון השלד. בהצלחה א

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית