עזרה לברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/09/2010 | 20:01 | מאת: albert

הייתי אצל רופא בצלומים נמצא שיש לי דלקת. ומים. קבלתי אתופן 600 .וגרב להלביש על הברך.מה עושים. מבקש עזרה .

שלום אלברט, תנסה להשתמש בחבישת הברך בעלי כרוב במהלך הלילה תפקיד עלי הכרוב לספוג את הנוזלים ולטפל בדלקת. ממליץ לפנות למומחה בברכיים שייתן לך חוות דעת או טיפול. בברכה אלי נחום-CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית