כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/09/2010 | 08:23 | מאת: אולגה

לפני יותר משנה הייתי בטיול שכלל עליה על הר, בזמן הירידה התחילו לכאוב לי הברכיים ועם הזמן זה החמיר. מאז, בירידה ארוכה (של מדרגות לדוגמא) הברכיים מתחילות לכאוב. עוד מעט אני טסה לטיול נוסף שגם יכלול עלייה (ומן הסתם גם ירידה) וחשבתי לקנות סוג של תומכי ברכיים. יש לכם המלצות?

שלום אולגה, רבות דובר על כאבי ברכיים בפורום זה על הסיבות והפתרונות כנסי לשאלות בפורום כאבי ברכיים ותקבלי את כל התשובות במידה ולא סופקת אנא חזרי שוב בשאלות ואשמח לעזור. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית