תוצאות מיפוי עצמות (spect) - ברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/08/2010 | 10:36 | מאת: ms

שלום. ברצוני לדעת מה המשמעות (הרופא שלי בחופשה) תודה רבה! נראתה קליטה דיפוזית מוגברת בולטת ביותר בכל מרכיבי ברך ימין.קליטה מוקדית בולטת באזור המתאים לMFCמ ימין.הקליטה בולטת ביותר וקשה להבדיל אם נמצאת בפמור או בטיביה.קיים רושם של קליטה זעירה בעוצמה נמוכה יותר נגדית לMFC באזור המשטח הטיביאלי.פרט לכך,קליטה מוקדית זעירה באספקט האחורי לטרלי של המשטח המפרקי הפמורלי בברך.הממצא יכול להתאים לAVN של הMFC מלווה ב BONE BRUISE באספקט הלטרלי פמורלי באזור הקונדיל הלטרלי האחורי.אין לשלול BONE BRUISE גם באספקט המדיאלי הטיביאלי.

שלום נא להפנות שאלה זו לפורום אורטופדיה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית