כאבים בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/08/2010 | 08:11 | מאת: גלי

שלום רב ברצוני לשאול - יש לי כמה ימים כאבים בקידמת הברך, שמורגשים יותר בעליה וירידה של מדרגות (פחות מורגשים בשכיבה..) סוג של דקירה, לא זוכרת שקילבתי מכה או שעשיתי תנועה לא טובה עם הרגל..אני אל עושה שום סוג של ספורט. הכאב הוא לא "נורא" אך הוא קיים ומלווה אותי כל היום. מה עלי לעשות? מה זה "יכול" להיות??

שלום גלי, להערכתי מניסיוני הבעייה שאת מתארת נגרמה כתוצאה של אי איזון במפרקים ובשלד כתוצאה משינויים שקורים במהלך השנים בגוף. סיבה נוספת משינויים שנגרמים כשרירים ןגידים מפרק הברך לא יושב במקומו וכתוצאה מכך ישנה תחושת כאב בזמן עלייה או ירידה במדרגות. בעיות שהזכרתי ואחרות יכולות לגרום לשחיקת סחוסים ולנזק עתידי לכן רצוי לטפל בברכיים בהקדם האפשרי. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית