רגל שמאלית עם מים בברך ותחושת זרם

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/08/2010 | 12:59 | מאת: לילי

אני עובדת בעבודה שמצריכה ממני לעמוד המון שעות ביום 10 שעות בערך. כתוצאה מלחץ על הרגלים נוצר לי מים בברך כמות קטנה. קיבלתי כטיפול כדורים אנטי דלקתית ולהיות במנוחה וכמובן לעשות פיזוטרפיה עבר מאז כמה חודשים אני עובדת שוב לא נחתי יותר מחודש ועשיתי כמה טיפולי פיזוטרפיה אבל מה שמפריע לי שאני מרגישה ברגל עדין מוזר מעין זרמים כאלה תחושה של נימול לפעמים תחושה של זרם לאורך הרגל... אני כ"כ יודעת מה לעשות אני עדין עובדת המוון שעות על הרגלים אבל לא כואב לי ממש רק אחרי יום עבודה אני מרגישה אבל לא כ"כ ברור לי מה יש לי ואיך אני יכולה לחזור ולהרגיש רגיל ברגל (אני מזיזה את הרגל רגיל מבחינת תנועות ורוצה להירשם למכון כושר כדי לבנות שריר ברגל) השאלה היא האם אני צריכה לדאוג אם אני מזיקה לרגל האם זה מסוכן לי העמידה אם תוכל לייעץ לי תודה

שלום לילי, להערכתי רוב הבעיות שלך נובעות מבעיה בחוליות הגב מומלץ לפנות לכירופרקט. לא מומלץ לעשות ספורט במצבך, כןרצוי לעשות ספורט ולחזק את הגוף רק עם הכוונה של מומחי ספורט. לדעתי את סובלת בנוסף מאי איזון של שלד דבר הגורם ללחץ על המפרקים ויכול לגרום לנזק עכשווי ועתידי. בהצלחה אלי נחום-CRT

26/01/2011 | 11:27 | מאת: לילי

מה עלול להיות אם יש לי בעיית איזון האם אני לא יכולה להמשיך לעמוד מה הסיכונים אם תוכל יותר להרחיב...

26/01/2011 | 11:20 | מאת: לילי

איזה נזק יכול להיווצר ??

26/01/2011 | 11:23 | מאת: לילי

איזה נזק עלול להיות??

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית