שריטה בעצבים מתוך רשלנות בניתוח

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/10/2006 | 17:44 | מאת: י

רציתי לדעת אם אפשר לעורר עצבים להגיב לאחר שעברתי ניתוח פריצת דיסק שהסתיים ברשלנות המנתח גרם לשריטה בעצבים אני יודע זאת בעיקבות בדיקת C.T- MILOGRAFY סי טי מילוגרפיה וגם עשו לי קיבוע חוליות L-3 L-4 אודה לכם אם תימסרו לי מידע בנושא עמוד שידרה וטיפול בנזקים שניגרמו כפי שציינתי ואם יש בכלל טיפול יעיל שיכול לעורר עצבים לפעול בתודה מראש חבה יורם רחוב דרך ההגנה 46א תל אביב מיקוד 67721

10/10/2006 | 08:58 | מאת: אלי נחום

באמצעות מכשיר "האורלון" יש אפשרות לטפל ולשקם את התאים הפגועים במערכת העצבים .

24/02/2008 | 10:43 | מאת: מדהים!

מה אי אפשר לרפא בעזרת מכשיר האורלון?! האם קיים משהו שמכשיר הקסם לא יכול להתגבר עליו?! אני מתארת לעצמי שאתה כבר צריך להיות"סופרמן" מכך שאתה משתמש במכשיר ה"אלוהי" הזה על גופך ללא הגבלה...מה אתה אומר? אשמח לתשובה...

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית