אנסה לשאול שוב -האם עלייה/ירידה במדרגות מזיקה לברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/08/2010 | 15:22 | מאת: איציק

האם עלייה של כ- 100 מדרגות כחלק מפעילות ספורטיבית מזיקה למפרק הברך?.. האם יש דרך להגן על הברכיייים ?!.. אני בן 53 שנה מבמצע סםורט באופן מינורי.

שלום איציק, בדרך כלל אין בעיה לעלות ולרדת גם 1000 מדרגות הכל תלוי במצבך. במידה ויש בעיות של איזון בגוף ובמפרקים יכולים להיווצר בעיות בברכיים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית