פיקת ברך נמוכה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/08/2010 | 21:03 | מאת: אפי

שלום. אני סובל באבי ברך בעקבות ריצות ארוכות. הכאב בתחתית פיקת הברך. הגעתי למצב שכעת אני מושבת לגמרי מריצה. בעקבות צילום רנטגן הבחנתי במה שנראה לי שורש הבעיה - הפיקה בברך הכואבת ממוקמת נמוך יותר מהשניה התקינה. איך אפשר לטפל בזה? תודה!

שלום אפי, באמצעות טיפול בסרט קינזיוטייפ [סרט הדבקה טיפול]ניתן לטפל בבעיה ביעלות, כמובן שיש צורך לבדוק האם ישנם בעיות אחרות. ממליץ לפנות למטפלים המתמחים בשיטה זו.. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית