פיענוח תוצאות של מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/08/2010 | 11:37 | מאת: ליטל

שלום, אודה לפיענוח התשובה: הבדיקה: מיפוי עצם +הזרקת SPECT, המיפוי בוצע לאחר הזרקת 20 מיליקירי של MDF-99TC תוך וורידי. המיפוי מדגים קליטת יתר קלושה זיפוזית בברך שמאל לעומת הימני, ללא הסתמנות של מוקדים פתולוגיים וללא עדות לפגיעה במניסקוס. אודה לפיענוח התשובה בהקדם בברכה ליטל

שלום ליטל, לפי הבנתי אין בעיה מיוחדת אנא הפני שאלה זו לפורום המתאים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית