סי.טי. ברך מה זה אומר

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/08/2017 | 20:47 | מאת: מודאגת

כתוצאה מחבלה בברך ואי יכולת לישר ולקפל אותה וכן לדרוך עליה נשלחתי לסי. טי אשמח להסבר בעברית פשוטה על תוצאות הבדיקה: "תהליך סקלרוטי קורטיקלי באספקט האחורי של טיביה פרוקסימלית מימין בגודל 8 מ"מ, ייתכן NOF נוזל בכמות רבה בחלל הברך מימין בכמות פיזיולוגית משמאל" כמו כן האם שאיבת נוזל מהברך הוא באמצעות ניתוח או שיש דרכים אחרות ופשוטות יותר?

שלום, פורום זה לא עוסק בפיענוח סי. טי ישנם דרכים לטפל בנוזלים בברך ללא זריקות צור קשר ונשמח לעזור בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית