כאבים ונפיחות בברך לאחר שיחזור acl

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/08/2010 | 09:56 | מאת: רות

שנה לאחר ניתוח שני לשיחזור ACL עדיין יש לי נפיחות וכאב בברך למרות פיזיוטרפיה מסיבית ומקצועית, דיקור סיני וצמחים. , השאלה שלי האם מצב של דלקת שלא נרפאת לא מצביע על משהו לא כשורה כתוצאה מהניתוח? מיקום הנפיחות הוא ממש מעל לצלקת מתחת לברך שמשם בוצע השיחזור. בכל ההיבטים האחרים אני מרגישה מאוד טוב, נראית טוב ומקפידה על ספורט מבוקר.

ממליץ לפנות לרופא המטפל או לאיש מקצוע שמתמחה בברכיים ובשלד בברכה אלי נחום-CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית