שחיקת 50% סחוס ודלקת בכתף

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/07/2017 | 00:43 | מאת: בר

שלום, ניתנה זריקת דפו מדרול ראשונה 40 מג עקב שחיקת 50% סחוס ודלקת בכתף. נעשה שימוש יומיומי בתרופות להורדת לחץ דם ובמדללי דם. 1. האם להפסיק את לקיחת אחת התרופות או שתיהן בסמוך למועד ההזרקה (לפני/אחרי)? 2. האם ניתן לשוב לקחת במידה ויש להפסיק? אם כן תוך כמה זמן לאחר ההזרקה? 3. האם ניתן לשקם את הסחוס שנפגם? 4. תוך כמה זמן משפיעה הזריקה ולכמה זמן? 5. האם סביר שהזריקה תעצור את הדלקת ואת שחיקת הסחוס? ידועים מה הסיכויים לכך בהתאם למצב? 6. האם יש טיפולים אחרים טובים/עדיפים יותר?

שלום, בקשר להפסקת התרופות יש להיוועץ עם הרופא המטפל. לגבי האם הזריקה יכולה לעצור את שחיקת הסחוס והדלקת? אי אפשר לדעת רק בהמשך בהתאם למצבך.. ישנם טיפולים טובים יותר במרפאת CRT הטיפול באמצעות טכנולוגיה מתקדמת ובאצעים נוספים בהתאם למצב המטופל. רק לאחר בדיקה ניתן לדעת האם הטיפול ב crt יעזור. ניתן לקרוא עוד על שיטת הטיפול באתר www.crt.co.il

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית