אבחון תוצאות של מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/08/2010 | 16:48 | מאת: דניאל ח.

טוב אז אחרי סבל של כמה חודשים של כאבים בברך שמאל ותוצאות אולטרסאונד לא גילו כלום הנה תוצאות המיפוי עצמות: שלב מוקדם אינו מראה היפרמיה באיזור של הברכיים, בשלב מאוחר הודגם מוקד קליטה מוגברת בחלק אחורי של קונדיל טיביאלי לטרלי בברך ימין. שאר המיפוי מראה מוקדי קליטה מוגברת באלמנטים אחוריים של חוליה L3 וניכר בצד שמאל. בסיכום: הממצא בברך ימין קל יכול להתאים ל ENTHESOPATHY ממצאים בע''''ש מותני יכולים להיות על רקע שברי מאמץ SPONDYLOLYSIS לשקול ברור רנטגני אודה לך אם תאמר לי מה בעיתי ואם אפשר לפתור אותה..

שלום דניאל, מיפוי עצמות נותן רק תוצאה חלקית של מצבך ובעיקר את הדלקות באזורים מסויימים. ממליץ לפנות לפורום פענוח מיפוי עצמות. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית