חולשה, כבדות, כאב בהליכה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/08/2010 | 13:23 | מאת: wizeguy

שלום, יש לי כאבי ברכיים כבר יותר משנה. כבר מספר חודשים אני סובל מחולשה, תחושת כבדות וכאבים בהליכה בכפות רגליים. ממה זה נובע לדעתך? האם יש לזה טיפול? תודה.

שלום, ישנם סיבות רבות לכאבי ברכיים ותוחשת כבדות, לא ציינת לי את גילך? מיקצועך? בריאותך? האם נחבלת? כמו שציינתי ישנם סיבות רבות רק לאחר תישאול ובדיקה מדוקדקת ניתן לדעת את הסיבה. בברכה אלי נחום צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית