כאבים חזקים בברך אלו ההבחנות צריכה עזרה בפרוש

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/07/2010 | 16:21 | מאת: י

אשמח אם תוכלו לסייע לי להבין . אני חיילת ביום שני יצאנו לטיול יחידתי בילינו בספורט ימי כאשר נפלתי מהבננה בחוזקה לים קיבלתי מכה מאוד חזקה בברך אשר מקשה ומאוד כואבת ליישר , לכופף ולדרוך על הרגל. עשו לי צילומים ולא ראו שום שבר או פריקה. אלו ההבחנות:ובנוסף שלחו אותי לעשות אולטרסאונד לברך. בבדיקתה של ברך שמאל נפיחות חום מקומית לכמן שלילי ,מגרה שלילי רגישות מדיאלית באזור רגישות סדק פרקי מדאלי טווח 130\מינוס 20 אנטלגי ML לטראלת תקינה MCL פרוקימליט מעט תפיחות אבחנות סופית משוערת: SUSP M.M \ MCL DAMWYE אם ישנם טעויות כתיב סליחה- אני לא מבינה את כתב הרופא . תודה מראש לכל העוזרים

כתוצאה מחבלה בברך באופן פתאומי יכולה להבצר שינויים מסויימים בגידים שרירים ובעצם היכולים לגרום לשינוי ואין איזון במפרק הברך, ללא איבחון מדוקדק קשה לדעת את הסיבה לכאב. וכמובן שקשה לתת עצה . בריאות אלי נחום-CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית