ייעוץ בקשר לכאבים נמשכים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

22/02/2017 | 08:44 | מאת: אוסטאוארטריטיס

בשבועיים האחרונים יש לי כאבים באצבעות שתי הידיים, כאבים נמשכים בשוקיים בהליכה מהירה ובמיפוי עצמות התגלו שינויים ניווניים באצבעות הרגליים ובמותן ימין.

שלום. יש צורך לטפל מיידית בכאבים כדי למנוע החמרה. הכאבים שאתה מתאר יכולים לנבוע ממספר סיבות. דלקת. מאמץ יתר. עבודה לא נכונה עם הגוף . שינויים במפרקים כתוצאה מאי איזון של הגוף. לאחר בדיקה ניתן להבין את הסיבה לכאב ואיך ניתן לטפל. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית