סחוס כתף ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/07/2010 | 16:08 | מאת: חן

שלום אני בן 26 מתאמן בחד"כ וסובל מכאבים בכתף ימין, ב MRI יצא שיש לי נגע תת כונדרלי קטן ב GT כ 8 מ"מ , אופי ניווני. נאמר לי שזה לא משתקם .. האם בכל זאת יש דרך טיפול ?

שלום חן, בשיטת CRT אנו משתמשים במכשיר העובד על חידוש התא אפשר לנסות לטפל בבעייה במידה ולא נצליח לא יגרם שום נזק. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית