כאבי בברך רגל ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/07/2010 | 07:50 | מאת: בילאל

שלום לפני יומיים סובבתי את הברך במשחק כדוררגל, ממש הרגשתי שהברך יצאה ממקומה וחזרה, היו לי כאבים נוראיים באותו רגע, אחר כך הכאב נחלש, בצילום רינטגן רואים שהברך בסדר, אבל אני לא יכול לכופף את הרגל פחות מ 90 מעלות, אבל כן יכול לישר אותה כמעט עד הסוף. בנתיים אני צולע ולא יכול ללכת הליכה רגילה, האורטובד אמר שאני צריך בסך הכל לנוח. האם יש צורך בעוד בדיקות, והאם יש סיכוי יותר גדול שהפציעה תחזור על עצמה עוד פעם. אני ספורטאי וחשוב לי לחזור ולשחק תודה

שלום בילאל, אי אפשר לדעת כרגע האם יתכן נזק לברך בעתיד. רצוי לעשות בדיקת MRI כדי לדעת האם יש נזק בברך צילום רגיל לא מספק. מומלץ לפנות לחוות דעת נוספת. במידה ולא הגעת לפתרון אנא פנה אלי שוב. בברכה אלי נחום

25/07/2010 | 08:38 | מאת: בילאל

כודם כל תודה על תגובתך המהירה הייתי אצל מומחה ברך ופציעות ספורט ביום חמישי ולאחר בדיקה הוא קבע שיש לי קרע במיניסקוס ושהטיפול צריך להיות ניתוח להוצאת הקרע (ארטרוסקופיה) במהירות האפשרית. הרופא קבע כי אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית חובבנית לאחר הניתוח. האם יש צורך בבדיקת MRI או בטיפולים קודמים לניתוח או האם זהו הפתרון היחידי?

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית