כאבים בברך ובישבן - ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/07/2010 | 23:56 | מאת: נף

שלום לכם , בחודשים האחרונים הנני סובל מכאבים באיזור העכוז חלק ימין למטה ובאיזור רגל ימין בעיקר באיזור ברך. כאבים תוקפים אותי גם במנוחה וצמקשים עלי הליכה . מה דעתכם ? תודה נף .

שלום נף. לפי התאור שלך כנראה שאתה סובל מבעיה בחוליות הגב או בתזוזה של המפרקים מומלץ לפנות לכירופרקט המטפל בצורה עדינה או אוסטאופט לפני שיהיה המצב יותר גרוע. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית