נקישות בפיקה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/07/2010 | 09:02 | מאת: ערן

שלום רב! מזה שבוע יש לי נקישות חזקות מהפיקה של ברך שמאל בזמן הליכה. ללא כאבים או נפיחות. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפיתרון.

שלום ערן, ישנם סיבות רבות לנקישות בפיקה אשתל למנות חלק מהסיבות: תזוזה של הפיקה, מפרקים לא מאוזנים, בעיות שונות בגידים או שרירים, מנח כף רגל לא נכון, ובעיות בחוליות הגב הגורמים לשינויים ביציבה. הפתרון בדרך כלל פשוט ברגע שיודעים את הסיבה לנקישות או בלשון העם קנאקים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית