כאבי בירכיים חזקים 4 חודשים לאחר arthroscopy

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/07/2010 | 11:30 | מאת: שוש

שלום רב, לפני כארבעה חודשים עברתי התערבות arthroscopy במהלכו נעשו הפעולות הבאות arthroscopy partial lateral menisectomy rt treaming of lateral meniscus shaving of mfc rt מאז אני סובלת מכאבים קשים ונפיחות בברך קיבלתי זריקת קורטיזון לתוך הברך אך היא לא השפיעה בכלל. שאלתי היא האם זה נחשב לנורמאלי עדיין לסבול מכאבים קשים שמעירים אותי גם בלילות למרות משכחי כאבים שאני לוקחת, וזה כשעברו כבר 4 חודשים? אודה לכם על תשובתכם

שלום שוש, יש לזכור שניתוח זה לא דבר פשוט לעיתים בזמן הניתוח נגרם נזק ולעיתים בילתי הפיך, ישנם מטופלים שנהנים מהניתוח וישנם כאלה שנפגעו מהניתוח. ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית