כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/07/2010 | 19:01 | מאת: עוזי

שלום התחלתי לרוץ לפני 3 שבועות ואז התחילו לי כאבי ברכיים הברכיים כואבות שאני מתכופף,רץ ושאני קופץ הפסקתי לרוץ אבל למרות זאת כואבות לי הברכיים שאני עושה פעולות בסיסיות כמו להתכופף לערים משהו

שלום עוזי, ישנם סיבות רבות לכאבי ברכיים. יש צורך להבין שהכאב בברכיים הוא רק התוצאה והסיבה לכאב עלולה להגיע כתוצאה ממקור אחר שיכול לנבוע מבעיות בשלד או אפילו באברים פנימיים כגון הקיבה או בשריר או בעייה בגיד וכו'. ויש צורך להסתכל על גוף האדם כמכלול ואחרי בדיקה מקיפה ניתן להבין את הסיבה האמיתית לכאב. וכמובן לייעץ לך על אופן הטיפול. \בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית