פיקות חופשיות בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/07/2010 | 12:31 | מאת: חני

שלום,אובחנתי אצל אותופד כבעלת פיקות חופשיות בברכיים.. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה,איך זה מתקשר לתפקוד היום יומי שלי... האם פיקות חופשיות הן שבר מאמץ?האם הייתם ממליצים בעקבות אבחנה זו כושר מוגבל? אודה על כל תשובה..

שלום חני, פיקות חופשיות נגרמות ממספר סיבות שיכולות לנבוע מחבלה או ממנח גוף או שרירים לא נכון. כל אדם מגיב אחרת לתופעה ישנם מטופלים המתלוננים על כאבים בברכיים וישנם אחרים שתופעה זו לא מפריעה להם כללץ כיום ניתן לטפל בבעייה ע"י טיפול מקומי ולא פולשני ובאמצעות טייפ פיסיולוגי מיוחד הגורם ליצוב הפיקה. ממליץ לפנות למומחים בתחום שינסו לעזור. בברכה והצלחה אלי נחום-CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית