אחרי תאונת דרכים.זקוקה לעזרה!

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/06/2010 | 12:45 | מאת: אפרת

שלום וברכה!ל פני כחצי שנה לערך עברתי תאונת דרכים בזמן נהיגה.נכנסו בי בצד שמאל.הדבר הראשון שהרגשתי לאחר התאונה זה אי תחושה ברגליים,עד שעברו מספר שעות בהן שכבתי במיון(לאחר שפינו אותי באמבולנס)ואטאט חזרה לי התחושה לרגליים ואף הלכתי. הצילומים במיון תקינים,אך מאז אני מאד סובלת מברך שמאל-קושי בעמידה,קושי בישיבה,קושי בסחיבה,אני לעיתים גוררת את הרגל,לעיתים הברך מתאבנת לי וכו'... גם טיפולי הפיזיותרפיה לא פתרו את הבעיה.האורטופד האחרון הפנה אותי לאולטרסאונד ברך שמאל,שתוצאותיו תקינות.הוא הפנה אותי למרפאת ספורט שהתור אליו רק בדצמבר. הוא אמר לי בין לבין שזה כנראה מתח ברצועה. מה עלי לעשות?שום דבר לא אובחן "מדעית" והכל על פניו "נפלא" ותקין,אך זה לא כך... אני ממש סובלת,אורח חיי השתנה ואני עדיין לא בת 30. לא נותנים לי הפניה למיפוי עצמות כי האולטרסאונד מראה שהכל בסדר... מה עלי לעשות?אני ממש זועקת לעזרה על מנת שאוכל לקבל מענה ואף טיפול הולם,על מנת שאוכל לחזור לאיתני. אודה על תשובתכם הדחופה.בברכה, אפרת

שלום אפרת, לפי התאור שלך ייתכן והפגיעה מהתאונה גרמה לבעיה בעמוד שדרה כלומר פגיעה בחוליות הגב וכתוצאה מהפגיעה החוליות הגב יכולות להשפיע על הברכיים, בנוסף ייתכן שתזוזה של מפרק האגן יכול לגרום לשינוי העומס על הברכיים . אם ברצונך לומר לי היכן את מתוגררת אשמח להפנות אותך למטפל או רופא שיעזור לך. בברכה אלי נחום

05/07/2010 | 01:19 | מאת: אפרת

ראשית,אני ממש מודה לך שחזרת אלי. שנית,עלי לציין כי אף רופא לא הזכיר בעיה בגב או אפילו חשש לבעיה בגב או במפרק האגן. מדוע? למה אף אחד לא הזכיר או בדק זאת? מה עלי לעשות?איך עלי לגשת לרופא ולטעון בפניו השערה שכזאת? על סמך מה?מדוע אף אחד מהרופאים והאורטופדים לא בדק את הכיוון הזה בכלל? אודה שוב על עזרתך. אינני יודעת כבר איך ולמי לפנות. אני בינתיים מחכה לתור אצל מומחה ברך בבית חולים השרון שיתקיים בעוד שבועיים. אגב,אני מתגוררת בקדומים. מחכה לעזרתך, אפרת

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית