מכה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/06/2010 | 10:08 | מאת: מירב

שלום רב, אימי נפלה לפני כשנתיים וקיבלה מכה בגב התחתון והדבר גרם לה לכאבים עזים והקרין לה לברך לאחר ששלחו אותה לטיפולים פיזיוטרפיסטים החלו לה גם כאבים בברך האם לדעתכם קיים קשר ישיר בין המכה בגב לבין כאבי הברך? תודה

שלום מירב, בעיה בגב משפיעה על ההליכה לכן יכול להיות מצב של כאב בברכיים כתוצאה של בעיה בגב. מומלץ לפנות לכירופרקט בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית