כאבים בחלק האחורי של הברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/06/2010 | 10:02 | מאת: יורם שחם

בחצי שנה אחרונה אני סובל מכאבים ומגבלת תנועה בברך שמאל, המצב הולך ומחמיר וכולל צליעה, כאבים בלילה, קשיים בירידה במדרגות ובהליכה. אורטופד קבע שזה שחיקה בסחוס והפנה אותי לפיזוטרפיה, האם יש לכך פיתרון?

שלום יורם, כיום ניתן לשקם את הסחוסים באמצעות שיטת CRT פרטים בלינק הבא. WWW.CRT.CO.IL בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית