כאביי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/06/2010 | 23:28 | מאת: דליה

שלום רב. אימי בת 75 סובלת מזה חמש שנים מכאביי בירכיים,ברכיים נפוחות מאוד שגורם לקשיים בהליכה וכמובן לכאבים. בפניה לרופא אורטופד נאמר לנו שהשרירים שלה רפויים כי היא לא הולכת מספיק. הטיפול שניתן לה הוא כדורים שיקלו על הכאבים ולמרוח כל יום משחת בנגיי.ברצוני לדעת מהי חוות דעתכם המיקצועית?אילו בדיקות עליה לעבור בכדיי לאבחן בצורה רצינית יותר את הבעיה של אימי ואז אוליי גם למצוא פיתרון מתאים יותר. בתודה מראש דליה

שלום דליה, מאד קשה לתת עצה לפני בדיקה.לדעתי מומלץ להפנותה לגורם שיקומי שיבדוק את מצבה וימליץ על טיפול. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית