כאבים לאחר ניתוח אורטוסקופיה ...

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/06/2010 | 22:42 | מאת: מוטי

שלום דוקטור , לפני כחודשיים עברתי ניתוח בברך ( אורטוסקופיה ) ושם נמצא כי : בסקירת הברך PF שינויים ניוונים - נזק סחוסי בטרוכליאה דרגה 2-3 , פטלה 1-2 , לשכה פנימית תקינה .... רציתי לדעת מדוע אחרי חודשיים אני מרגיש עדיין כאבים ולעיתי כאבים חזקים יותר מאשר לפני הניתוח , האם יש פיתרון אחר לבעיה - מאוד אשמח לקבל ממך תשובה וגם הסבר פשוט למימצאים שנרשמו . כיום קשה לי לעמוד על רגל ימין( כואב לי בברך ) וגם שמאל מזה כמה שנים טובות כואבת . לא יכול לקפוץ , לרוץ ולעלות במדרגות ... אשמח לקבל את תשובתך המון תודה

שלום מוטי, מאד קשה לדעת את הסיבות לכאבים מיכוון שיש אין ספור סיבות לכאבים בברכיים. ואי אפשר לדעת אם הסיבה של הכאב קשורה לניתוח או לבעיות אחרות בברכיים או בשלד. מומלץ לפנות למומחה שיכול לאבחן את הבעייה וימליץ על דרכי טיפול. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית