אבחנת הראומטולוג שיש לי OSTEOARTHRITIS ביידיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

22/06/2010 | 22:24 | מאת: לונה

כלומר קוד 715 . ו DIABETIC CHEIROATHROPATHY. יש לי סכרת סוג 2 . אני מזריקה אינסולין 3 פעמים ביום-30 יחידות בכל הזרקה NovoMix 50 FlexPen, ולוקחת בצהריים ובערב כדוריי מטאפורמין -כדור 1 בכל פעם . אני מאוד רוצה לדעת מה זה OSTEOARTHRITIS ? יש לי גם כאבים כאילו שמחטטים לי עם מחטים בחלק מאצבעות הידיים -ממש כאבים חדים וקשים ביותר ויש אצבעות שהתעקמו לי ואני לא מצליחה ליישרן. הראומטולוג גם אמר לי שיש לי כבד שומני ושזו אחת התוצאות של הסכרת שלי לפי דעתו .מה הטיפול המומלץ ביותר במצבי ? בתודה מראש על תשובתכם

אוסטאוארטריטיס הינה מחלת מפרקים ניוונית כרונית. במחלת האוסטאוארטריטיס מתרחש תהליך הדרגתי של התנוונות הסחוסים במפרקים ובעצמות הסמוכות להם. כתוצאה מכך יכולים להופיע כאב ונוקשות. אוסטאוארטריטיס פוגעת בגברים ובנשים כאחד. זו מחלה של כל הגילים אך אנשים מבוגרים סובלים ממנה יותר. מעניין שממחלה זו סובלים גם בעלי חיים בעלי עמוד השדרה. כולל דגים ועופות. אפילו דולפינים ולוויתנים סובלים מארתריטיס ניוונית.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית