תסמונת פטלופמורלית

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/06/2010 | 11:42 | מאת: ליאת

שלום, אני סובלת כחודשיים מכאבים בברך ככל הנראה כתוצאה של שחיקה ארוכת שנים מריצה (כ-50-60 ק"מ בשבוע).אשמח לתרגום למשוב האורתופד והאם יש הערכה כמה זמן ייקח לי לחזור לפעילות תקינה. בדיקה: ROM מלא ללא תפליט, יציבות תקינה ללא סימנים מניסקולריים. רגישות פטלופמורלית זוית 90. מבחן 0 אקטיבי חיובי. מתח אלמנטים ליטרליים בפיקה. לטרליזציס קליה בפיקה רושם: תסמונת פטלופמורלית עם הפרעת עקור(מילה לא ברורה..) קלה

שלום ליאת. לכל אדם ישנה מערכת ריפוי אינדבודאלית. הריפוי תלוי בבעייה ולעיתים עודף פעילות גורם להחמה בבעייה. ממליץ להפנות שאלה זו לפורום אורטופדיה בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית