פציעה אחרי ניתוח שחזור רצועה צולבת קדמית

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

14/06/2010 | 14:49 | מאת: ברוך

שלום . עברתי לפני כ-9 חודשים ניתוח לשחזור רצועה צולבת קידמית בברך שמאל כמו כן כריתת חלק מהמניסקוס....אתמול הרגשתי בריחה של הברך(לא חזקה) והברך כואבת לי במקצת.היא לא התנפחה ואני יכול לישר אותה עד הסוף רק שכואב במקצת בכיפוף עד הסוף.כמו כן יש כאבים קטנים בעצם כנראה איפה שיש בורג..יכול להיות שקרעתי את הרצועה החדשה?

שלום ברוך אין לדעת מה קורה בברך לפני בדיקה ממליץ לפנות לרופא או לכירופרקט בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית