נגע אוסטאוכונדרלי

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/06/2010 | 22:24 | מאת: קלרה

בבדיקת mri ברך אובחן נגע אוסטאוכונדרלי שינויים אוסטאוארטריטי באספקט הקדמי של הקונדיל הפמורלי הלטרלי מודגםנגע תת קורטיקלי עם בצקת לשדית סביבו, . הסחוס הפסט הלטרלי של הפיקה ויצירת ציסטות סוב-כונדרליות בסמוך אני בת 54 מה עלי לעשו?

מומלץ לפנות לרופא מומחה לברכיים או למכון המתמחה בבעיות מפרקים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית