שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/06/2010 | 11:46 | מאת: כואבת בברכיים

בס"ד מזה שנה בערך אני מרגישה חולשה בברכיים, קושי לקום מישיבה על הברכיים, ולאחר עשיית צילום התברר שיש לי שחיקת סחוס. מה הטיפול הטוב ביותר?

09/06/2010 | 12:35 | מאת: כואבת בבירכיים

לד"ר אלי נחום לאחר קריאה בפורום, אני מבקשת להוסיף עוד נתונים. אני בת 53 מזה שנה וחצי אני מרגישה את החולשה הזו, וזה מתחזק מיום ליום. עלי לציין שדרכתי על מסמר בכף הרגל באזור של מקלעת השמש. כנראה על עצב. וזה מאוד כאב, איזה שבועד עד שהתחלתי לדרוך על הרגל, אבדתי את התחושה ברגל, לאחר הליכה של חצי שעה, זה פשוט מנמל כזה וללא תחושה. וזה גרם לי גם כן שכף הרגל פונה ימינה מהגוף וזה מה שגורם לי לחוסר איזון וכנראה גם לשחיקת סחוס. אין לי כל מושג מה לעשות איך לטפל בזה. על טיפולך המסור אודה אורלי בכבוד רב,

לכל מטופל יש צורך לקבל את הטיפול המתאים ביותר אני לא יכול להמליץ על טיפול לפני שאדע בדיוק ממה את סובלת. לפי דעתי את זקוקה לטיפול מקיף ולא רק לברך לפי הבנתי כנראה שאת סובלת גם מחוליות בגב וגם ממפרקים לא מאוזנים. לגבי שחיקת סחוסים יש היום טיפול המאפשר לחדש את ריקמת הסחוסבברכה אלי נחום

14/06/2010 | 12:22 | מאת: כואבת בברכיים

א. תודה על תגובתך. ב. מהו הדבר הזה שמחדש סחוס ללא תרופות? אודה על עדכון. בכבוד רב ובברכה, אורלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית