כאב בצד ברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/06/2010 | 05:25 | מאת: אריאלה בירון

אשמח לעזרתך! מזה כ-3 חודשים אני סובלת מכאב חד ומטריד בצד ימין של ברך ימין,עד לפני 3 חודשים התאמנתי בחדר כושר (אני בת 47 על מכשיר קרוס) - הכאב בא לידי ביטוי בייחוד לאחר שאני יושבת ורוצה לקום, בעלייה וירידה במדרגות, -לפני שבוע לאחר צילום רגיל של הברך וגב תחתון ללא ממצא כלשהו, הייתי אצל אורטופד מומחה לברך, והוא שלח אותי למיפוי עצם, לבדוק האם קיים מיניסקוס, ואמר שהוא חושד שהאב הוא כתוצאה מחבלה,למעשה לפני כ10 חודשים מתחתי רצועה בקרסול ימין והייתי מושבתת ל3 שבועות-האם קיים קשר? טופלתי כבר באטופן 600 ובאקוקסיה, והכאב לא מרפה, מה ניתן לעשות עד שיגיעו ממצאי מיפוי העצמות שלצערי הוא רק ב-20/6 הכאב הולך ומתגבר, ובימים האחרונים אני שומעת מין רחש בברך לתשובתך אודה

שלום אריאלה, לא תמיד ניתן לראות בצילום את הבעייה בברכיים. ישנם סיבות רבות לכאב בברכיים ולעיתים יש להעזר בבדיקה יידנית שבה ניתן לראות שינויים בברכיים ובשלד לצערי לא ניתן לתת עצה לפני שעורכים בדיקה מדוקדקת. בברכה אלי נחום

28/06/2010 | 14:20 | מאת: אריאלה בירון

בהמך למה שכתבתי עברתי מיפוי עצם ב20/6 האבחנה, כנראה סינוביטיס, אחרי 2 סדרות של כדורי ארקוקסיה, שלא עזרו קיבלתי אתמול, זריקת סטרואידים בברך (אמרו שלא כואב- כאבי תופת) האם זה אמור לעזור אחרי זריקה אחת, או טיפול אחר- יכול להועיל?

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית