סחוס בפיקת הברך.

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/09/2006 | 22:58 | מאת: Shay

מזה שנה וחצי כאבי ברכיים, לפני חודש גיליתי אצל פיזותרפיסט ספורט שזוהי בעייה בסחוסי הפיקה. אני לא זוכר מה בדיוק אבל אני משער שהם נשחקו או חלשים מידי או משהו בסגנון. אני שחקן פעיל בכדוריד כ6 שעות בשבוע. [הורדת עומסים] בדכ הייתי פעיל 7- עד 7 וחצי שעות. בן 15. אני עובד פיזוטרפיה כבר 3 חודשים בצורה עצמאית וחודשיים לפני זה עשיתי פיזוטרפיה אצל פיזותרפיסט. מאז התחלת הפיזוטרפיה אני מרגיש שיפור אבל בחודש האחרון אני מרגיש כאילו הגעתי למקסימום ואין יותר מה לשפר בברך. הפיזותרפיה נעשית 5 ימים בשבוע. תודה, שי

שי שלום לפי דעתי הבעיה אצלך לא קשורה רק למצב הפיקה. ייתכן מאד שהכאבים שלך נובעים ממפרקים שלא במקומם ייתכן שגם ישנה בעיה של חוליות הגב. מומלץ לא לעסוק בספורט הגורם לשחיקה מואצת של הסחוס עד לפתרון שורש הבעיה .(ראה כתבה שיחוד סחוסים).

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית