בעית בירכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/06/2010 | 16:35 | מאת: אילן

לפני כחצי שנה נפלתי מהאופניים ואובחנה אצלי שטף דם בעצם וקרע במינסקוס . עדיין סובל מנפיחות בברךץ מה דרך הטיפול המומלצת?

שלום אילן, מומלץ לפנות לרופא מומחה שיערוך צילום בברך ולפנות למומחה לאיזון עמוד השדרה שיערוך בדיקה האם אין בעייה נוספת בשלד המשפיעה על הברכיים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית