כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/05/2010 | 01:51 | מאת: שרי

שלום, אבי בן 50+ סובל מכאבים עזים בברכיים בעיקר כשעולה מדרגות אמרו לו לעשות תרגילי התעמלות לחיזוק שרירי הירך רציתי לדעת אלו תרגילים מומלצים, והאם יש דברים נוספים כדי לשפר את המצב תודה מראש

שלום שרי, מאד בריא לחזק את שרירי הרגליים והגב החל מהליכה , שימוש במכשירים, שימוש במשקולות הבעייה שצריך לכל אדם להתאים את הפעילות בהתאם למצבו האישי. יש מצב שדוקא התעמלות מסויימת יכולה לגרום ליתר נזק. ישנם הרבה אפשריות ריפוי אך אי אפשר לייעץ ללא בדיקה מדוקדקת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית